Fortrydelsesret

Returnering af købte varer:

Møbelhuset 2 webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Har du fortrudt et køb og ønsker du at returnere eller ombytte en vare, bedes du udfylde følgende og sende den til info@mobelhuset2.dk . Dette er vigtigt, da afvigelser kan øge vores ekspeditionstid og der går længere tid, inden du får dine penge retur. Du kan også give meddelelse om fortrydelse ved at skrive til info@mobelhuset2.dk

Varen skal returneres til Møbelhuset 2, Vestergade 35-39, 6270 Tønder inden for 14 dage, fra den dato hvor du har givet os besked om fortrydelsen.

 

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter for forringelsen af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved fortrydelse tilbagebetales vares pris samt transportudgiften fra vores lager ud til kunden, men ikke udgiften kunden afholder ved at sende varen retur til vores adresse.


Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Spejle.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 800.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen / fragten for at sende varen tilbage til os.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Møbelhuset 2

Vestergade 35-39

6270 Tønder

Danmark


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere