Personlige oplysninger

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på mobelhuset2.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos mobelhuset2.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for mobelhuset2.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på mobelhuset2.dk er Bo.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til mobelhuset2.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos mobelhuset2.dk  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Møbelhuset 2 webshop via e-mail salg@mobelhuset2.dk

 

Cookies

På mobelhuset2.dk  anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på mobelhuset2.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere mobelhuset2.dk 

Ingen personlige oplysninger, der registreres på [indsæt butiksnavn], bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares i topsikrede danske datacentre hos A/S ScanNet.

Ved online betaling på www.mobelhuset2.dk  benyttes en sikker SSL-krypteret betalingsløsning.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Selve købsaftalen lagres ikke hos Møbelhuset 2 Webshop. Jvf. Persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Desuden registreres IP-adressen hvorfra køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

Nyhedsbrev

Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til Møbelhuset2 webshop´s  nyhedsbrev, således at man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra Møbelhuset 2 Webshop. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

Cookies

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil, som gemmes på din computer for at give dig den bedst mulige oplevelse i webshoppen. Ønsker du at slette alle cookies sat af www.mobelhuset2.dk, gøres dette via din browser. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere