Returnering

Returnering af købte varer:

Møbelhuset 2 webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Har du fortrudt et køb og ønsker du at returnere eller ombytte en vare, bedes du udfylde følgende og sende den til info@mobelhuset2.dk . Dette er vigtigt, da afvigelser kan øge vores ekspeditionstid og der går længere tid, inden du får dine penge retur. Du kan også give meddelelse om fortrydelse ved at skrive til info@mobelhuset2.dk

Varen skal returneres til Møbelhuset 2, Vestergade 35-39, 6270 Tønder inden for 14 dage, fra den dato hvor du har givet os besked om fortrydelsen.

 

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter for forringelsen af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere