•   Fri fragt hele landet fra 499kr
 •   Fuld returret i 14 dage
 •   Fuld reklamationsret i 2 år
 •   Support Ring 74 72 20 81

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder ved køb af varer på www.mobelhuset2.dk, som ejes og drives af Brdr. Jacobsen Tønder ApS, Vestergade 35-39, 6270 Tønder

Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne igennem, før du handler på mobelhuset2.dk. Aftalen indgås på dansk og fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via mobelhuset2.dk.

Generelle oplysninger

Brdr. Jacobsen Tønder ApS.

 

Møbelhuset 2

Vestergade 35-39

6270 Tønder

Tel. 74 72 20 81

Fax. 74 72 17 37

www.mobelhuset2.dk

Mail: mail@mobelhuset-2.dk

CVR: 80477716

 

Bestilling af vare

Du kan bestille varer på mobelhuset2.dk 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger mandag-fredag fra kl. 10-17.30. Bestillinger, der er foretaget udenfor dette tidsrum bliver håndteret næstfølgende hverdag. 

Når du foretager en bestilling tilsender vi først en bestillingskvittering til dig pr. e-mail. Bemærk venligst at ved køb af møbler er denne kvittering ikke en ordrebekræftelse og at vi ikke er bundet af denne ordre på dette tidspunkt. Den endelige aftale mellem dig og Møbelhuset 2 er først indgået, når Møbelhuset 2 pr. e-mail fremsender en ordrebekræftelse, som bekræfter at ordren er bindende. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.


Betaling

På den danske webshop er alle priser angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25%). Oveni prisen kommer fragt, med mindre du køber over 499 kr. 
Betaling ved køb på mobelhuset2.dk kan foretages med følgende betalingsmuligheder: 

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Visa Electronic
 • MasterCard
 • American Express

Beløbet reserveres når ordren placeres, men hæves først, når varerne afsendes. Hvor der er tale om specialvarer der produceres på bestilling, trækker vi betaling når udførelsen påbegyndes. Hvis du har bestilt flere varer, samler vi ordren og trækker betalingen ved levering af samtlige bestilte varer. Møbelhuset 2 pålægger ikke betalingsgebyr.


Levering

Varer bestilt på mobelhuset2.dk kan leveres til Danmark og Tyskland. Vi leverer ikke til Grønland, Færøerne eller Island, eller øvrige udland, med mindre vi har en klar aftale med den specifikke kunde. Levering af varer fra Møbelhuset 2 webshop anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af mindre varer sker oftest med GLS. Ved større møbler leveres varen med DSV eller med Møbelhuset 2's egne vognmænd. 
Leveringstiden er typisk 2-6 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve/variant ellers vil der typisk gå 2-3 uger ekstra og ved køb af sofaer eller andre større møbler, ligger leveringstiden hyppigt mellem 2-8 uger. For specialvarer kan leveringstiden variere. Er det noget der haster, så ring eller skriv. Alle oplyste leveringstider skal betragtes som vejledende, idet der tages forbehold for udskudt levering fra Møbelhuset 2s møbelforhandlere. Har du et særligt behov, så ring og lad os hjælpe.

Leveringstiden for specialproducerede varer vil blive afsendt fra vores lager. Du vil herefter blive kontaktet fra vores lagerchef for at aftale hvornår leveringen kan foregå. Den faktiske leveringstid og tidspunkt vil derfor afhænge af aftalen med vores vognmænd.

Vi tilstræber at levere din ordre så hurtigt som muligt og den forventede leveringstid fremgår på hver produktside. Ved bestilling vil vi informere dig om en mere specifik leveringstid. Hvis din ordre indeholder produkter med forskellig leveringstid - for eksempel ved bestilling af en lagerført vare og en specialproduceret vare eller en vare i restordre - så vil din ordre blive leveret samlet. Kontakt os venligst, hvis et af produkterne haster. 

Såfremt der opstår produktionsforsinkelser eller andre forsinkelser i forhold til leveringen, vil dette kunne påvirke leveringstiden. Vi bestræber os på, at kontakte dig hurtigst muligt i tilfælde af forsinkelser.
Ved bestilling på Møbelhuset 2 webshop leverer vi gratis i Danmark ved køb over 499 kr. Dette gælder dog ikke for køb af udstillingsvarer. 

Fortrydelsesret

Varer der købes som standard vare uden nogen form for tilvalg eller tilpasning har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på – vær opmærksom på at du selv skal betale returfragten, med mindre andet er aftalt. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.mobelhuset2.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Vær venligst opmærksom på, at du ikke har fortrydelsesret ved køb af specialvarer der produceres på bestilling, eksempelvis møbler der tilpasses dine ønsker (f.eks. bestemt polstring, træsort osv.). Disse varer: 

 • Tages ikke retur
 • Det er ikke muligt at fortryde købet efter levering af det bestilte.
 • Det er ikke muligt at afbestille eller annullere din ordre senere end 2 dage efter den er afgivet på mobelhuset2.dk 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at benytte e-mærkets standartfortrydelsesformular eller ved at sende en mail til mail@mobelhuset-2.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Varen skal returneres til:
Møbelhuset 2,
Vestergade 35-39,
6270 Tønder
 
inden for 14 dage, fra den dato hvor du har givet os besked om fortrydelsen. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Spejle.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 800. 


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er der tale om en reklamation, i forbindelse med fragten, hvor du modtager en beskadiget vare, beder vi dig om at tage billeder af pakken og af varen og maile den til os på mail@mobelhuset-2.dk senest 3 dage efter modtagelsen.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til: (med mindre andet er aftalt)
Møbelhuset 2
Vestergade 35-39
6270 Tønder
Danmark
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Vores sortiment indeholder varer, der er garanti- og reklamationsret på i ti år - nogle gange flere år. For at imødekomme denne og for at yde den bedste service til dig, som kunde opbevarer vi derfor dine personoplysninger, registreret hos Brdr. Jacobsen Tønder, ApS, i 10 år. Du har til enhver tid ret til at blive slettet hos Brdr. Jacobsen Tønder, ApS - kontakt os på mail@mobelhuset-2.dk. 
Den dataansvarlige på www.mobelhuset2.dk er Brdr. Jacobsen Tønder ApS. Dine oplysninger vil videregives til det pågældende fragtfirma, som nødvendighed for levering af dine varer. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@mobelhuset-2.dk

Vilkår ifm. tilmelding til nyhedsbrev
Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet hos mobelhuset2.dk via vores hjemmeside eller i forbindelse med en konkurrence i forretningen accepterer du, at vi sender dig et månedligt nyhedsbrev med markedsføring af nyheder, kampagnetilbud, vejledning og inspiration af møbler og boligtilbehør i dansk og internationalt design. Derudover sender vi dig informationer om konkurrencer og  events via denne e-mailmarketing. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet  eller skrive en mail til lis@mobelhuset-indbo.dk for afmelding af nyhedsbrevet. 

Cookie

På mobelhuset2.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på mobelhuset2.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere mobelhuset2.dk  

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Møbelhuset 2, Vestergade 35-39, 6270 Tønder, Att. Bo mail@mobelhuset-2.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25. maj 2018

MODTAG VORES NYHEDSBREV Tilmeld

MODTAG VORES NYHEDSBREV

* Påkrævet felt

Elsker du design og gode tilbud?

 Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, acceptere du automatisk Møbelhuset 2's betingelser og vilkår.

MODTAG VORES NYHEDSBREV